Een jubileum of een dierbare herinnering is meestal de reden tot het (laten) maken van een portret.

pater Drs. J. Groenen msc (°1929 - †2010), de medeoprichter en eerste spirituaal van het Sint-Janscentrum.

Hoewel ander werk me niet vreemd is vormen portretten toch de meest voorkomende en meest dankbare opdrachten. Als ik er behalve een gelijke persoon ook een karakter in kan leggen, zegt dat tevens iets over mij en mijn manier van werken.

een kinderportret, transparant geschilderd op cederhout

Het meest eenvoudige portret is een tekening op papier in potlood, houtskool of pastelkrijt. Geschilderde portretten kunnen worden uitgevoerd in verschillende technieken en op verschillende ondergronden. Het al dan niet schilderen van een aan het portret gerelateerde achtergrond heeft soms een belangrijke meerwaarde, maar natuurlijk ook een meerprijs. Het mag duidelijk zijn dat ik hier geen opgave kan doen van materiaalsoorten, afmetingen, uitvoeringen en prijzen. Zowel de opzet als het eindresultaat worden altijd in goed overleg bereikt.

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met me op, bij voorkeur door een mailtje te sturen. Vul daarvoor kort het contactformulier in of bel me: 073 – 594 25 11.